Köszönjük sok éves egyházközségi szolgálatát Kovácsné Marikának

A Szent Mónika közösség decemberi záró alkalma teret adott hálánk szándékának, köszönetet mondtuk Kovács Tamásné, Marika számára az elmúlt hosszú évtizedek virágkötészeti és oltárterítőkhöz kötődő szolgálata iránt.

A szentmise végi szándékok meglepetésként érték a Szent Mónika közösség koordinátorát, igyekeztünk titokban megszervezni csekély ajándékunkat részére. Marika hosszú évtizedek óta látta el a váci Hétkápolna virágkötészeti szolgálatát, valamint a terítők és egyházi textíliák előkészítésében is gondosan segített számunkra.

Az elmúlt évek során számos gyönyörű virágcsokorral öltöztette fel a kegyhelyet és sok-sok kisvirágnak adott otthont a Hétkápolnában. Azonban egészségére való tekintettel kérésére az elkövetkezendő évtől szeretné ezt a szép szolgálatot egy utód számára átadni.

Ezt a sok évi munkát köszöntük meg számára, amely gondosat és idejét és energiáját nem kímélve végzett Isten és a Szűzanya dicsőségére. Kívánunk számára jó egészséget és ha lehetősége engedi szeretettel várjuk, hogy a továbbiakban is megajándékozzon bennünket a virágok szépségével.