Észak-Dunás téli találkozó a váci Karolina iskolában a Mentével

A MENTE a 2024-es év Észak-Dunás találkozóját 2024. január 24-én rendezi meg a Váci Karolina Katolikus Általános Iskolában. A találkozó témája arra a kérdésre keresi a választ, hogy ,,Mi az igazi öröm?”

A szervezők a következő felhívással bátorítanak minden érdeklődőt a találkozón való részvételre: Örömmel hívjuk fel a figyelmedet a következő Észak-Dunás eseményre. 2024 első találkozóján Vácon találkozunk. 5 év után újra a régió központjában gyűlünk össze. Ha vágysz egy kis kikapcsolódásra, találkozásokra jelenlegi és jövőbeli barátaiddal, vagy netán a hitedben szeretnél elmélyedni egy befogadó közösségben, akkor mindenképp gyere el. Az öröm, jókedv és a kacagás garantált, számítunk Rád! Eljössz?

Szeretettel várnak minden 13 és 30 év közötti fiatalt, az eseményen való részvétel regisztrációhoz kötött, amelyet IDE kattintva van lehetőség megtenni január 22. 21:00 óráig. A részvételi díj 1.500 Forint, amelyet a helyszínen lesz lehetőség befizetni. Az alkalom során 9:00- 18:00 között kerülnek megrendezésre programok. A részletekkel kapcsolatban az eszakduna@vifi.mente.hu címen lehet érdeklődni a közösség Kisebb testvéreinél.

Az esemény plakátja:

Kiemelt kép: MENTE – mente.hu