Összrégiós lelkigyakorlatot szervez október során a Mente

A Mente Misszió október közepén összrégiós lelkigyakorlatot szervez, melynek a 2023-as év során Mátraverebély-Szentkúton ad otthon. A beszámolójukat adjuk közre:

Ahogy tapasztalhatjátok, a régiós közösségek minden évben szerveznek saját önkénteseik számára lelkigyakorlatokat. Ezt rendszerint a közösségek, vagy annak felelősei tervezik meg, akár önszerveződő módon, akár ellátogatnak egy mozgalomhoz, rendhez és részt vesznek az ő programjukon. 

A gyakorlat azt mutatja, egy-egy régiónak mindig nehézség megfelelő helyszínt, előadót, atyát találni. Innen jött az igény, hogy adott évben akár összrégiós szinten is lehetne lelkigyakorlatra lehetőséget felkínálni. Ezért a tavalyi év sikerén felbátorodva idén is megrendezzük az Összrégiós Lelkigyakorlatot. Szűz Mária fontos helyet foglal el a programban, hiszen az előadások, elmélkedések az ő személyét járják majd körül, szeretnénk közelebb kerülni hozzá, jobban megismerni őt. 

  • Időpont: 2023. október 20-22. 
  • Helyszín: Mátraverebély-Szentkút
  • Kezdés: 2023. október 20. péntek 17:00 
  • Zárás: 2023. október 22. vasárnap 13:30 (A 12:30-as ebéd után)
  • Célközönség: A régiók kisebb testvérei és a mentés lelkiség iránt érdeklődő fiatalok. 
  • Javasolt részvételi hozzájárulás: 4000 Ft. (Az anyagiak ne jelentsenek akadályt!)

Az első napon is biztosítunk vacsorát résztvevőink számára. 

Ha már tudod, hogy úgy is velünk tartasz, regisztrálj! Regisztrálni itt van lehetőség 2023. október 13. (péntek) 23:59-ig.

A további részletekről a mente.hu-n és közösségi felületeiken adnak hamarosan számot. Szeretettel ajánljuk találkozójukat mindenki számára!

Kiemelt kép és forrás: Mente – mente.hu